Casperin elämään nyt ei mitään maata mullistavaa kuulu, mutta jotain kuitenkin. Joulu meni Casperilla kivasti ja ipana saikin jonkin verran lahjoja... Eli oli todennäköisesti ollut kilttinäkin, kun sai jopa Hurtan uuden lämpömanttelin, joka olikin kovien pakkasten aikaan kovassa käytössä! Mantteli päällä Casperia ei tuntunut kovat pakkaset haittaavan mitenkään kun vaan pysyi koko ajan liikkeessä - paikallaanhan kylmä vähän pääsee iskemään. Uusi vuosi ipanalla meni hyvin kun vintiö ei välittänyt paukkuvista raketeista millään tavalla. Vähän kuunteli että mikä siellä paukkuu, mutta ei mitään sen enempää.

Tammikuun alussa Casper muutti asumaan Hammaslahdesta Joensuuhun,  jonne hän on kotiutunut todella hyvin! Täällä tulee lenkillä vastaan paljon enemmän koirakavereita kuin mitä Hammaslahdessa tuli, joten hihnakäyttäytymistä toisten koirien seurassa on päästy harjoittelemaan vähän paremmin.

Casper pääsi ensimmäistä kertaa metsään juoksemaan lajitovereidensa Rudolfin ja Ralffin kanssa, ja siellähän riemua riitti pariksi tunniksi! Sen jälkeen ihmiskansalle rupesi tulemaan vähän kylmä, ja piti lähteä pois... Hörökorvathan olisi vielä jaksaneet telmiä vaikka kuinka.

Eilen Casper oli mukana viettelemässä pienimuotoisia tupaantuliaisia lähinnä kahvitteluiden merkeissä, ja siinähän pienelle hörökorvalle olikin ihmettelemistä, kun kokoajan tuli ja lähti ihmisiä, mutta onneksi nämä kaikki ihmiset olivat tuttuja Casperille ennestään, ja niiden kanssa oli hauskaa leikkiä ja telmiä, ja mikä parasta rapsuttajia riitti koko ajalle.

 

Casper kävin ensimmäisissä näyttelyissäänkin Ilomatsin ryhmänäyttelyissä 16.1.2011 jossa tuomarina oli Soile Bister. sieltähän tuomisina tuli ROP-pentu & KP palkinnot ja todella hyvä arvostelu.

Erinom. tyyppinen hyvin kaunislinjainen. Hyvä luustoinen nuori uros. Kaunis pää. hyvä ilme, korvat & purenta. Erinom. raajat & tiiviit käpälät. Lupaava runko. Väri ok. Lupaavat liikkeet. Ihastuttava luonne.

Tässä pari kuvaa näyttelyistä.

 

 

 

Iso kiitos Riinalle kuvista